Klubi Rotarian “Prishtina-Dardania” u shpall klubi më i mirë i vitit

Klubi Rotarian “Prishtina, Dardania” udhëheq projektin më të madh humanitarë në Dardani “Dhurata e jetës (Gift of life”, në kuadër dhe me ndihmën e “Gift of Life International”. Klubi ka dërguar deri me tash jashtë shtetit, ku janë operuar e shëruar mbi 100 fëmijë në spitalet e SHBA-ve, Izraelit, Italisë etj. Konferenca e Distrikteve të…