Rotary Club Prishtina Dardania

Service above self

Join Now

 • Klubët Interact

  Interakti është një klub i sponsorizuar nga rotary për rininë e moshës 14-18 vjeç. Programi u jep të rinjëve mundësinë të marrin pjesë në projekte argëtuese kuptimplotë duke zhvilluar aftësitë ...

 • DXA BoneDensitometer

  Sot me datë 18 Janar 2018 nënshkruam kontratën për blerjen e aparatit medicinal DXA BoneDensitometer (i treti i këtij lloji në Kosovë), që do t’i shërbej komunitetit për matjen e dendësisë ...

 • Why Join Your Local Rotary Club?

  Why Join Your Local Rotary Club? Pse të anëtarësohesh në Rotary klubin lokal?   Professional Networking Rrjeti profesional A founding principle of Rotary was to meet periodically to enjoy ...

  • Klubët Interact

   Klubët Interact

   Interakti është një klub i sponsorizuar nga rotary për rininë e moshës 14-18 vjeç. Programi u jep të rinjëve mundësinë të marrin pjesë në projekte argëtuese kuptimplotë duke zhvilluar aftësitë për udhëheqje dhe duke takuar shoqër...

   February 04, 2018
  • DXA BoneDensitometer

   DXA BoneDensitometer

   Sot me datë 18 Janar 2018 nënshkruam kontratën për blerjen e aparatit medicinal DXA BoneDensitometer (i treti i këtij lloji në Kosovë), që do t’i shërbej komunitetit për matjen e dendësisë së eshtrave. Aparati i jepet si donacion Q...

   February 04, 2018

BLOG

Lorem Ipsum is sample text

Klubët Interact

Interakti është një klub i sponsorizuar nga rotary për rininë e moshës 14-18 vjeç. Programi u jep të rinjëve mundësinë të marrin pjesë në projekte argëtuese kuptimplotë duke zhvilluar aftësitë për udhëheqje dhe duke takuar shoqëri të re. Gjatë ...

Read more
4
Feb

DXA BoneDensitometer

Sot me datë 18 Janar 2018 nënshkruam kontratën për blerjen e aparatit medicinal DXA BoneDensitometer (i treti i këtij lloji në Kosovë), që do t’i shërbej komunitetit për matjen e dendësisë së eshtrave. Aparati i jepet si donacion Qendrës ...

Read more
4
Feb

Why Join Your Local Rotary Club?

Why Join Your Local Rotary Club? Pse të anëtarësohesh në Rotary klubin lokal?   Professional Networking Rrjeti profesional A founding principle of Rotary was to meet periodically to enjoy camaraderie and enlarge one’s circle of business and ...

Read more
4
Feb

PORTFOLIO

Lorem Ipsum is sample text

 • Klubët Interact

 • DXA BoneDensitometer

 • Why Join Your Local Rotary Club?

CONTACT US

 • FULL NAME

  Club administration

 • ADDRESS

  Prishtina Hotel Sirius

 • EMAIL

  office@rcp-dardania.org

Go Top